Loading

Politica de confidentialitate

Protecția datelor tale

Scopul nostru, în ce privește navigarea pe site și social media, este unul informativ si cuprinde informații cu privire la cursurile pe care le desfășurăm, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și folosim aceste date cu scopul de a-ți oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru.

 

Cum folosim datele tale

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău.
În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la cursurile, atelierele si evenimentele pe care le găzduim și doar la cererea ta.

 

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ai furnizat numărul de telefon, îl vom folosi pentru a te putea contacta rapid, în scopul informării cu privire la cursurile și evenimentele pe care le desfășurăm.

 

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre browser, IP, dispozitiv, folosim aceste date pentru a vedea cum folosești site-ulnostru, scopul fiind să imbunatatim site-ul si ca navigarea sa fie mai usoara.

Trimite-ne

UN MESAJ