Loading

Cristina

Mă numesc Cristina și am cinci ani. Sunt singură la părinți și abia aștept să merg la bunici în vacanțe să mă joc cu animalele din curte. Azi este ziua mea și am ieșit să fac poze cu toți copiii din fața blocului cu care mă joc când vin de la grădiniță. Nu prea îmi plac rochițele, dar cea de pe mine este făcută de mama mea, este verde, iar mie îmi place cel mai mult culoarea verde. Dar cel mai mult îmi place să iau cu mine singura păpușă pe care o am, să îi vorbesc și să o învăț ce am aflat de la grădiniță. Cred că vreau să mă fac educatoare când voi fi mare.

Irina

Sunt Irina, am cinci ani și sunt la petrecerea unei verișoare unde nu cunosc aproape pe nimeni, dar sunt cea mai mică, așa că am parte de multă atenție. Am părul prins in moț si nu-mi place deloc sa-mi port părul așa, dar mama insistă. Îmi place să mă joc cu copiii de la bloc și am mulți prieteni. Ne jucăm castel, rațele și vânătorii, v-ați-ascunselea și multe altele.

Luiza

Numele meu este Luiza, iar aceasta este o poză din ultimul an de grădiniță, de la ultima serbare. Sunt costumată în Scufița Roșie. Cred că sunt drăguță în poza aceasta. Zâmbesc de fiecare dată când o văd. Sunt înaltă și am ochii albaștri și părul șaten. Iubesc să alerg, să sar coarda și să mă joc cu păpuși și alte jucării. Adesea mă joc de-a școala și predau română și matematică păpușilor și jucăriilor mele de pluș ca o adevărată învățătoare. Îmi place să predau! E captivant!

Silvia

Numele meu e Silvia. Îmi place să mă joc cu copiii din fața blocului, îmi plac dulciurile și iubesc animalele. Întotdeauna mi-am dorit o pisică. În poza aceasta sunt la ultima serbare de la grădi, o să recit o poezie. Am emoții. Abia aștept să merg la școală!

null

Cristina Licuţă

Sunt fondatorul și susținătorul Centrului Educațional Next Step, din iulie 2014, când, după 7 ani de sistem de stat românesc și 4 ani de studiu în Anglia, am demarat Next Step, din dorința de a oferi o alternativă creativă și interactivă de învățare.

Sunt absolventă a liceului de filologie Elena Cuza din Craiova, a facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova, a unui master de comunicare și creativitate la Universitatea Transilvania, Brașov și a unui master în Anglia. Din 2004 am predat în mai multe licee din Brașov limba engleză, limba și literatura română și literatură universală. Din 2011, am predat doar la clase cu profil intensiv și bilingv engleză și, din 2014, în cadrul Next Step am pregătit cursanți pentru examenele internaționale din suita Cambridge, pentru care am avut promovabilitate 100%. Sunt formator acreditat CNFPA și particip în fiecare an la cursuri internaționale pentru rafinarea metodelor de predare, la conferințe internaționale de educație, la ateliere de metodică, seminarii educative și conferințe educaționale.
Din 2018, sunt acreditată în metoda Feuerstein. Din 2019, sunt Teacher trainer acreditat de Pilgrims UK, iar din 2020, NLP Practitioner.

Practic, nu cred că ne putem opri din învățat și, la Next Step, fiecare an școlar pornește de la ce am învățat în anul anterior și de la nevoile cursanților noștri actuali. De-a lungul anilor, am diversificat oferta educațională pentru a veni cât mai mult în ajutorul cursanților și părinților lor. Avem un sistem de sprijin pentru cursanții noștri, dar și instrumentare pentru părinți.

Next Step este susținut zi de zi de o echipă inimoasă de profesori, de un asistent profesoral și managerial, de colaboratori în domeniul educațional și de un psiholog colaborator. Toți profesorii din cadrul Centrului Next Step sunt calificați și au experiență în predare, sunt pasionați de ceea ce fac, dedicați menirii lor, iubesc copii și sunt un sprijin important pentru cursanții noștri.

Trimite-ne

UN MESAJ