Loading

Cursuri de vară 2020

Cursuri de vară 2020

Cursuri de vară 2020

Începem înscrierile pentru #ȘcoaladeVară #NextStep 2020, a șasea vară în limba engleză pe care ne-o petrecem împreună cu voi.
Ne e dor să ne întâlnim, să povestim, să învățăm. Și pentru vara aceasta am pregătit activități creative și variate pentru toate vârstele. Ca în fiecare an, în cadrul cursurilor, învățăm limba engleză intensiv într-un mod dinamic și prietenos.

Cluburile și temele noastre din acest an sunt:
Clubul de conversație
Club de carte și teatru
Clubul artiștilor (muzica, picture,
Exloratorii
Detectivii și jocurile sportive
Zona de boardgames
Clubul de film și fotografie
Clubul de scriere

Ca în fiecare an, înscrierile se fac pentru o săptămână, iar înscrierea se poate face pentru oricâte săptămâni doriți, în funcție de disponibilitatea locurilor. În fiecare zi din săptămână se va lucra pe una dintre teme acestui an, astfel încât la final să avem un vocabular bogat pentru fiecare temă.

Locurile sunt limitate în acest an, pentru fiecare săptămână de lucru, dar suntem siguri că vom găsi soluții împreună.

Începem în 29 Iunie, cu un program Lu-Vi, 9.00-12.00 și 14.00-17.00
Săptămânal, 15 ore de limba engleză/ 3 ore zi = contribuție de 300 lei
Frații au reducere 10%. Dacă vii cu un prieten care nu este cursant Next Step, reducere 10% pentru amândoi.
Dacă există probleme financiare în familie, dar copilul își dorește să participe la cursuri, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi o soluție.

Grija pentru sănătatea și siguranța voastră a fost întotdeauna o prioritate pentru noi. Vom lua măsuri în concordanță și potrivit deciziilor și recomandărilor de siguranță ale Guvernului. Activitățile vor fi în mare parte în aer liber în curtea centrului nostru, un loc mult apreciat de copii, la umbra salciei, iar sălile din centrul nostru sunt spațioase.

Pentru înscrieri, detalii și orice altă întrebare – mesaj privat pe Facebook, telefon 0729133930 sau pe e-mail contact@centrulnextstep.ro

Așteptăm cu drag să ne vedem și să ne bucurăm împreună de această vară altfel.
Cristina și echipa de profe minunate de la Next Step